вторник, 17 мая 2016 г.

"Золота підкова Львівщини"

   
Замки Львівщини є основними туристичними принадами довкола Львова. Їх велична архітектура, містична історія і мальовничі пейзажі завжди приваблювали людей. Для популяризації замкової спадщини Галичини з ініціативи Бориса Возницького був створений маршрут . Він зручний тим, що замки розташовані поблизу трас і Ви протягом дня встигаєте детально оглянути усі з них.



Олеський замок (ХІІІ-ХVІІ ст.) та монастир капуцинів (XVIII ст.)
Один з найдавніших замків України. У стінах цього замку в XIV ст. був останній оборонний форпост руських бояр на галицьких землях. В приміщеннях замку працює багатий музей з інтер'єрами середньовічних залів, а у підвалах діє ресторан «Гридниця». Навколо замку відновлено красивий регулярний та пейзажний парки.

Підгорецький замок (XVII ст.) та костел Воздвиження (XVIII ст.)
Споруджувався він для відпочинкової резиденції Станіслава Конецпольського, яку часто називають «Українським Версалем». В підвалах замку відкрито алхімічну лабораторію, а також це місце проживання привида «білої леді». Замок оточують красивий італійський та французький парки.

Золочівський замок (ХVІ-ХVІІ ст.) та Китайський палац (XVII ст.)Родинне гніздо Собеських. В житловому палаці на першому поверсі працює музей історії замку, а на другому відновлено інтер'єри житлової резиденції XVII-XVIII ст. В одному із залів експонується корона Данила Галицького. А в унікальному Китайському палаці діє музей Східних культур.





А якщо Ви не маєте часу чи можливостей для подорожі, то обов'язково відвідайте нашу фотовиставку! 



Екскурсії починаються щогодини з 10:00. 
Інтерактивні форми роботи з відвідувачем проводяться за попереднім записом.
Проект працює з 10.00 до 17.30, вихідний – неділя.
Адреса: м. Харків, вул. Пушкінська, 62, виставкова зала 2-го поверху.
Довідки за тел.: (057) 700-35-79

Комментариев нет:

Отправить комментарий